O nama

Turističko – ugostiteljski kompleks “JAPIN BREG” obuhvaća rekonstrukciju četiri klijeti u luksuzne kuće za odmor na lokaciji Čepelovac, Čepelovečki breg kbr 197-203 uz korištenje popratnih sadržaja koji uključuje vanjski bazena tlocrtne dimenzije 9x4m ukupno 36m2.

Na lokaciji su izgrađene pet kuća koje nose naziv “Vila Katarina”, “Vila Ana”, “Vila Iva” i “Vila Eva” i “Vila Joža“. Kako svih pet kuća na površini od 20 000 m2 čine jedinstvenu cjelinu brendiran je pod imenom “Japin Breg”. Lokacija se nalazi uz obilježene biciklističke staze: “Bilogorska biciklistička ruta” i “Bilodravska biciklistička ruta”. Na lokaciji je izgrađena i tradicionalna podravska kapelica koja je posvećene sv. Josipu zaštitniku obitelji i hrvatske države.

Uz moderno uređene interijere svakako je poseban ugođaj boravka gostu u netaknutoj prirodi i ambijentu stogodišnjeg vinograda s očuvanom autohtonom sortom vinove loze. Dodatnu draž i ugođaj za oko daje i polje lavande koje posebice u vrijeme cvatnje oduševljava svojom ljepotom.

O tvrtki Profi test d.o.o.

Društvo je osnovano 2007 godine, od tada uprava i zaposlenici Profi testa d.o.o. nastoje svojim radom pruženom uslugom, a usporedo i osobnim cijelo životnim obrazovanjem biti prepoznati kao tvrtka na koju će se svaki klijent s sigurnosti moći osloniti.
Dodatnim ulaganjima u unapređenje usluge podižemo razinu naših standarda kvalitete. U turističko ugostiteljskoj djelatnosti želimo biti prepoznati kod naših klijenata kao siguran, pouzdan, kvalitetan partner koji vodi brigu o potrebama gosta na najvišoj razini, a opet zadržavajući posebnosti i značajke podravskog – bilogorskog kraja i krajolika kao i hrvatske tradicionalne povijesne vrijednosti.

Vizija:

Razviti destinaciju tradicionalnih prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa sukladno potrebama modernog gosta.

Misija:

Pružati nove sadržaje za odmor i rekreaciju kroz inovativan i moderan pristup, čuvajući prirodni okoliš.

Temeljne vrijednosti

Društvena odgovornost: Kao profitna organizacija obvezujemo se unapređivati znanja i vještine društva u kojem živimo. Kvaliteta: Težimo kontinuiranom unapređenju svega što radimo kako bi naše usluge bile sastavni dio konzistentnih međunarodnih standarda.

Zajedničke vrijednosti

Ljudski intelektualni kapital, zaštita dostojanstva, kultura tvrtke, demokratičnost, samoupravljanje, kreativnost, inovativnost, imaginacija, motivacija, empatija, otvorenost, sigurnost.

Naši ciljevi:

Povećavati broj noćenja, povećavati ukupni prihod za društva, razvijati nove proizvode/usluge, educirati sebe, educirati druge, educirati, provoditi sustav kvalitete i okoliša, graditi.

Osnovni podaci o tvrtki Profi test d.o.o.

Tvrtka: PROFI TEST d.o.o. za tehničko ispitivanje, posredovanje i marketing
Skraćeni naziv: PROFI TEST d.o.o.
Sjedište i adresa: 43000 Bjelovar, Petra Hektorovića 2
Osnovna djelatnost: Tehničko ispitivanje i analiza, posredovanje u rješavanju sporova
Pravni oblik: Društvo s ograničenom odgovornošću
OIB: 20228357315
Matični broj (MB): 02309033
Matični broj subjekta (MBS): 010067743
Registarski sud: Trgovački sud u Bjelovaru
Temeljni kapital: 20000,00 kn, plaćen u cijelosti
Godina osnivanja: 2007.
Žiro račun: 2484008-1104473244
IBAN: HR3524840081104473244
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d. Petrinjska 59, 10000 Zagreb, Poslovnica u Bjelovaru
Vlasnik: Stipe Šola
Izvršni direktor: Stipe Šola

Marketing manager: Eva Šola